Från skiss till verklighet

God förmiddag på er! Hoppas att ni har fått en bra start på den här dagen, själv har jag haft en riktigt lugn och härlig morgon som gett mig mycket energi för att ta vara på den här dagen. För att starta den på riktigt tänkte jag skriva ett inlägg till er, idag kommer jag berätta för er om den hjälpen vi har fått av Avenze Byggteknik och deras besiktningsman i Kungälv.

Jag har länge haft en dröm om att bygga ett eget litet orangeri på tomten, något som äntligen har blivit verklighet. Det har varit en lång process men jag tycker helt klart att det har varit värt tiden. För att vi skulle få bygga orangeriet var vi tvungna att få bygglov, hitta hantverkare och en besiktningsman i Kungälv och mycket mer. Allt detta har automatiskt tagit ganska lång tid, vilket har dragit ut på hela processen. Hur som helst står vi här idag med vårt orangeri, när man väl ser det slutgiltiga resultatet kvittar det hur lång tid det har tagit. Anledningen till att jag ville bygga ett orangeri var för att vi har haft många blommor och fruktträd som inte har klarat sig utomhus under senhösten och vintern, de har istället fått ta plats i vårt garage. Det har inte varit hållbart eftersom vi då inte har kunnat använda garaget på det sätt som det är gjort för. Under processen fick vi otroligt bra hjälp av en besiktningsman i Kungälv, besiktningsmannen var från Avanze Byggteknik. Jag tycker verkligen att det här är ett riktigt seriöst och bra företag, ett företag man verkligen kan lita på. Tack vare dem kunde vi fullfölja projektet utan några stora hinder på vägen. Efter att ha fått deras hjälp kan jag starkt rekommendera er om dem ifall ni skulle behöva hjälp av en besiktningsman i Kungälv med omnejd.